Natuurgebied langs Oude Maas (thv Gaatkensbult)

BARENDRECHT – WS78 verzorgt morgen (Zaterdag 15 oktober 2016) een wandeltocht van 20 en 40 km vanuit Barendrecht. De wandelaars voor de 40 km starten om 9.00 uur vanaf BVV Barendrecht (Dierensteinweg 6). De 20 km lopers kunnen tussen 9.00 en 10.00 uur starten. De wandelaars krijgen bij de start een route­beschrijving mee

De speciaal voor deze dag uitgezette route gaat over onverharde paden en rustige verharde wegen van Barendrecht en de groene grienden gebieden langs de Oude Maas. Beide wandelafstanden komen bij de rustpost op recreatieboerderij De Kleine Duiker.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich vanaf 8.00 uur inschrijven voor €5,50, inclusief een soep-, koffie- en fruitbon. Leden van WS78 en KWBN organisaties krijgen korting. De wandelaars krijgen een routebeschrijving mee. Onderweg geven pijlen en linten de weg aan. Bij de eigen WS78 rustposten langs de route zijn de uitgereikte bonnen te gebruiken. Halverwege de 40 km tocht ligt een rustlocatie, waar de consumpties voor eigen rekening zijn. Het startbureau blijft voor het afmelden tot 17.30 open. Voor meer informatie zie ws78.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »