Voorlichting "Veilig Wonen" voor senioren centrum Barendrecht

BARENDRECHT – Wat kunt u doen om woningbrand te voorkomen? Hoe gaat u om met vragen van een onbekende aan de deur? En wat als u met spoed medische hulp nodig heeft? Allemaal vragen waar u misschien niet direct het antwoord op weet. Of waar u simpelweg iets meer over wilt weten. Dat kan!

Op woensdag 12 oktober is er namelijk een interactieve voorlichtingsmiddag, speciaal voor senioren. De voorlichting gaat over de veiligheid in en rondom uw huis, op straat en wat u er zelf aan kunt doen om u veiliger te voelen. U krijgt er bruikbare tips van onder andere de brandweer, politie en de ambulancedienst die u meteen na de bijeenkomst toe kunt passen.

Bijeenkomst

Deze bijeenkomst is gepland op woensdagmiddag 12 oktober in Wijkcentrum Waterpoort aan het Middeldijkerplein 9 in Barendrecht Carnisselande. Vanaf 12.30 uur bent u van harte welkom. We starten rond 13.00 uur en de bijeenkomst is rond 15.30 uur afgelopen.

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door vóór 5 oktober een email te sturen aan info [@] barendrecht.nl met als onderwerp “Bijeenkomst Veilig Wonen”. Wilt u in deze e-mail ook het aantal personen aangeven waarmee u naar de bijeenkomst komt. U kunt zich ook telefonisch aanmelden bij de gemeente via 14 0180.

Foto: Archieffoto van vorig jaar tijdens de voorlichtingsbijeenkomst in het gemeentehuisBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »