Kunstroute Barendrecht 2015

BARENDRECHT – Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016 vindt de 16e editie van de Kunstroute Barendrecht plaats. Dit evenement geeft inwoners de mogelijkheid om op een laagdrempelige en gezellige manier kennis te maken met kunst en de maker ervan. De kunstenaars ontvangen u in hun atelier of op een bijzondere locatie tussen 11.00 en 17.00 uur, waar ze u vertellen over hun kunst, de gebruikte materialen en de overwegingen die tot het kunstwerk hebben geleid.

Zie ook de foto’s van vorig jaar: Kunstroute Barendrecht 2015

Wethouder Ingeborg Monhemius: “Ik ben blij dat kunst en cultuur zo leven in Barendrecht. Door het enthousiasme en de betrokkenheid van zo veel mensen heeft onze gemeente een rijk en bloeiend cultureel leven. Die verscheidenheid is goed voor jong en oud. Zelf ga ik de Kunstroute ook bezoeken. Wie weet kom ik u tegen bij een van de kunstenaars!

Mooi deelnemersveld

Dit jaar presenteren zo’n dertig kunstenaars hun werk, waarvan zes voor de eerste keer meedoen aan de Kunstroute Barendrecht. Ook zijn de kunstenaars met een verstandelijke beperking weer van de partij. Veel kunstenaars ontvangen bezoekers in hun eigen atelier, maar ook bij Bergarde, de Kleine Duiker en Paul Casteleijn zijn meerdere kunstenaars aanwezig.

Na de opening van Het Kruispunt zullen de kunstenaars hier hun mooiste werk exposeren. Bekijk hier de brochure met alle deelnemers en locaties van de Kunstroute Barendrecht 2016.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »