24 sept: Eten aan de Dijk, 'Plek van de toekomst'

BARENDRECHT – Evenals voorgaande jaren sluit het Minifestival aan de Dijk af met het Eten aan de Dijk. Ook dit jaar is er weer gekozen voor de totaalbeleving in smaak, geur, kleur, licht, theater, poëzie en muziek. Maidie van den Bos verzorgt de vormgeving van het eten in het landschap. Zij laat zich inspireren door het thema van het Minifestival: Blik op Oneindig.

Tijdens vier gangen maakt u een reis over Natuurgoed Ziedewij.  Acteurs en musici zorgen voor de bijpassende theatrale en muzikale sferen. Het Eten aan de Dijk begint buiten en eindigt binnen.

Eten aan de Dijk

Reserveren voor Het Eten aan de Dijk kan tot 20 september op www.minifestivalaandedijk.nl of 078-6771123. De kosten zijn 47,50 per persoon, inclusief toegang tot het Minifestival aan de Dijk. Het Minifestival aan de Dijk is voor kinderen gratis, volwassenen betalen 3 euro.

Het Eten aan de Dijk start om 17:30 uur, om 17:00 staat er een drankje klaar. Warme kleding en stevige schoenen worden aangeraden.

Minifestival

In de middag kunt u genieten van de acts van het Minifestival aan de Dijk. Dit festival beleeft de vijfde editie en wordt om 13:00 uur geopend door Tim Akkerman, voormalig bandlid van Di-rect. Verder zijn er optredens van bijvoorbeeld dichter Daniël Dee, singer-songwriter Mark Lotterman, storyteller en zangeres Lena Evora, Portretdichter Bert en is er theater van De Buren.  Uit Barendrecht en omgeving zijn Harmonice, John Brosens, Dennis Smit, Van Bezemwijk, Emellan en de filmmakers van Vollemaan van de partij, Tante T. en Paulette Dousi zorgen voor de kinderactiviteiten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »