1 juli: Openingstoernooi & officiële opening Barendrecht Beach

BARENDRECHT – Aanstaande vrijdag (1 juli) om 19.00 opent Wethouder van der Linden (sport) de nieuwe Beach-sportaccommodatie in de gemeente Barendrecht. Deze locatie, welke momenteel wordt gebruikt voor Beachvolleybal, Beachkorfbal en Buurtsportcoaching, is het nieuwe Copacabana van Barendrecht.

De komende jaren kan Barendrecht Beach zich verder ontwikkelen tot een zomersportaccommodatie waar meerdere sporters in de zomerperiode actief kunnen deelnemen aan diverse strandsporten. Ook het beachsoccer-evenement zal komend jaar terugkeren op de Barendrechtse sportagenda!

Openingstoernooi

Tussen 19.15 en 22.00 wordt er voor alle geïnteresseerden een openingstoernooi georganiseerd. Tijdens dit toernooi wordt er in teams van 4 gestreden om de felbegeerde Barendrecht Beach Cup. Door de Buurtsportcoach Barendrecht zal er een toernooi worden georganiseerd waar teams zowel Beachkorfbal als Beachvolleybal tegen elkaar zullen spelen. Ook de Gemeente Barendrecht zal onder aanvoering van wethouder van der Linden een gooi doen naar de titel.

Barendrecht Beach is gehuisvest op Sportpark de Bongerd, Dierensteinweg 6, Terrein KV Vitesse.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »