ZomerFeest Barendrecht 2015

BARENDRECHT – Het jaarlijkse ZomerFeest vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 juni. Het is de zevende editie van het feest, dat jaarlijks duizenden mensen trekt. De belangrijkste onderdelen van het programma zijn nu bekend.

Er zijn de hele dag activiteiten en optredens op de Middenbaan, in de Dorpsstraat en op het Doormanplein. Voor de ZomerMarkt zijn nog enkele kramen beschikbaar. Een kraam reserveren kan via het reserveringsformulier.

Activiteiten

Kinderen kunnen weer rekenen op allerlei activiteiten, zoals schminken. Hiervoor kan op de dag zelf een knipkaart worden gekocht. Op het plein voor de Dorpskerk zijn de scouts van de groepen  Brandaen en Beelaerts van Blokland actief.

Nieuw op het ZomerFeest is een demonstratie met roofvogels. Tussen de shows door zijn de dieren ook te bekijken. Daarnaast kunnen liefhebbers van Barbie bij de Historische Vereniging genieten van een tentoonstelling over deze pop. ’s Middags is ook de Watertoren weer open voor bezoekers.

Optredens

Op het Doormanplein wordt weer een groot podium geplaatst. Hier zijn onder meer optredens van Harmonievereniging Barendrecht, zangeres Glenda Peters en dansstudio Funky Feet te zien. Voor het eerst speelt de band Early Roosters op het ZomerFeest, met daarin de Barendrechters Henk Elderson (bas) en Rinkje van Wichem (zang).

Het feest wordt afgesloten met een optreden van zanger Guus Bok met zijn band. De Guus Bok Liveband was het afgelopen seizoen de vaste huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ van Fox Sports. Ze beloven de dag af te sluiten met een spetterende show.

Foto: ZomerFeest Barendrecht 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »