Campus Lagewei, Barendrecht

BARENDRECHT – De gemeente Barendrecht besloot op donderdag 24 maart in verband met het overlijden van Johan Cruyff de (voor die avond geplande) informatiebijeenkomst over de inrichting van het binnenterrein van Campus Lagewei te annuleren. De nieuwe datum voor deze bijeenkomst is: woensdag 13 april. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in de aula van CSG Calvijn Groene Hart, Zichtwei 1.

Het binnenterrein is de ruimte tussen het Dalton Lyceum, de nieuwe multifunctionele accommodatie (mfa) Lagewei en CSG Calvijn. Het gebied waar nu nog tijdelijke lokalen staan en het braakliggende terrein daar omheen.

Campus Lagewei

De bouw op en rond de ‘Campus’ in de wijk Lagewei is bijna afgerond. Dat betekent dat we willen starten met de inrichting van het binnenterrein. Op woensdag 13 april organiseren wij in csg Calvijn Groene Hart aan de Zichtwei 1 een informatieavond. Wij nodigen u uit met ons mee te denken over de inrichting. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 21.00 uur.

Aanmelden voor informatieavond en werkgroep

Bent u van plan de informatieavond te bezoeken? Meld u dan aan bij projectleider Marc Sluimer via 14 0180 of m.sluimer@bar-organisatie.nl. U kunt zich tijdens de avond ook opgeven voor de werkgroep, die ons gaat helpen met het uitwerken van alle binnengekomen ideeën.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »