Logo Buurtsportcoach

BARENDRECHT – [Update] Ben je 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om al sportend in contact te komen met leeftijdsgenoten? Dan is de Buurtsportcoach op zoek naar jou! Op dinsdag 16 februari organiseert de buurtsportcoach de Sport Mee activiteit.

Update 1 maart: De Sport mee activiteit voor volwassenen wordt vanwege het succes nu wekelijks aangeboden op locatie het Trefpunt.

Deze activiteit is vrij en gratis toegankelijk voor volwassenen welke het leuk vinden om een uurtje extra te sporten, inwoners zonder ‘vaste of tijdelijke’ dagbesteding, maar natuurlijk ook voor iedereen die gewoon gezellig met leeftijdsgenoten wil sporten!

Crossfit

Voorlopig is de Sport Mee activiteit 3x ingepland en zal bij voldoende animo verlengd worden. De eerste activiteit vind plaats op dinsdag 16 februari: Crossfit om 12.45 – 14.00 uur op de locatie ‘T Trefpunt (Dr Kuyperstraat 4). Voor dinsdag 1 maart staat een 5 km Fitrun op de planning en op dinsdag 15 maart staat er een Sport indoor op het programma.

Aanmelden is simpel, mail je gegevens (telefoonnummer en e-mailadres naar buurtsportcoach [@] kijkopwelzijn.nl)

Update

Per februari organiseert de buurtsportcoach wekelijks de Sport Mee activiteit. Deze activiteit is vrij en gratis toegankelijk voor volwassen welke het leuk vinden om een uurtje extra te sporten, inwoners zonder ‘vaste of tijdelijke’ dagbesteding, maar natuurlijk ook voor iedereen die gewoon gezellig met leeftijdsgenoten wil sporten!

De Sport mee activiteit voor volwassenen wordt vanwege het succes nu wekelijks aangeboden op locatie het Trefpunt, starttijd is 9.45 – 11.00 (elke dinsdag). Aanmelden via: buurtsportcoach [@] kijkopwelzijn.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »