Lancering Barendrecht Sport! op 3 maart met conferentie

BARENDRECHT – Barendrecht Sport! organiseert op donderdag 3 maart aanstaande haar eerste conference. Deze conference staat in het teken van inspireren en creëren en wordt georganiseerd voor alle partijen binnen de zorg-, welzijn-, sport- en onderwijssector uit Barendrecht.

Wethouder Lennart van der Linden (sport) zal op 3 maart om 17:00 uur de opening verrichten, gevolgd door een verhaal van Barendrechter Pirmin Blaak, keeper bij het oranje hockeyteam. Daarnaast zal Oliver Lammerts over het succes van samenwerken spreken, is er een dinner, een workshop en afsluitend een netwerkborrel.

Barendrecht Sport!

Barendrecht Sport! is een verlengstuk van de Buurtsportcoach Barendrecht. Haar kracht zit in het actief begeleiden en het bemiddelen tussen bewoners en organisaties. Barendrecht Sport! denkt actief en vraaggericht met partners mee op het gebied van sport en bewegen, in combinatie met zorg, welzijn en onderwijs. Barendrecht Sport! kan partijen bijeen brengen, de vraag verhelderen en binnen deze samenwerking kijken of er gezamenlijk een antwoord te formuleren is. Barendrecht Sport! kan hierin ook de schakel zijn met de gemeente en haar beleid. Deze manier van werken sluit tevens aan bij de ambitie van het college ten aanzien van professioneel accounthouderschap richting sportverenigingen.

De conference vindt plaats bij de Focus Beroepsacademie in Barendrecht. Wilt u meer weten over het programma of zich aanmelden, neem dan contact op met Leomara Flanders via l.flanders [@] kijkopwelzijn.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »