ART Ensemble brengt programma 'Contrasten' in Barendrechtse Dorpskerk

BARENDRECHT – ‘Contrasten’ is de naam van het programma dat het ART Ensemble op zondag 25 oktober ten gehore zal brengen in een concert georganiseerd door de Stichting Barendrecht Klassiek in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk. Laura Hölzenspies (piano),Karin Jochems (fluit) en Ilse Eijsink (klarinet) zullen in wisselende combinaties muziek spelen van Muczynski, Saint-Saëns, Ton de Leeuw, Halloran, Karg Elert en Ibert.

ART Ensemble

ART staat voor Air Rhythm Touch. In haar programmering zoekt het ART Ensemble steeds naar contrastrijke samenstellingen, waarin Air Rhythm en Touch op een zo breed mogelijke manier wordt benut en vertolkt. Hun aanbeveling: ‘Laat je meevoeren op de onverwachte cadans van muziek die je raakt’. Naast hun samenwerking in het ART Ensemble hebben de drie musici nog tal van andere activiteiten bij orkesten en ensembles, maar ook als docent en organisator van muzikale evenementen.

De begintijd voor het concert in de Hervormde Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 12.00 uur. Het programma heeft geen pauze. Er is vooraf koffie en thee.

De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn echter meer dan welkom. De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »