Honderden dames naar Ladies Night Calvijn Groene Hart in Barendrecht

BARENDRECHT – Op dinsdagavond 6 oktober wordt op het Calvijn Groene Hart opnieuw een Ladies Night georganiseerd voor alle meiden, vrouwen en dames uit Barendrecht en omstreken. De laatste editie begin dit jaar werd zeer goed bezocht en krijgt nu dus een vervolg.

Gratis kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van Calvijn Groene Hart en de deelnemende bedrijven. De Ladies Night start om 19:00 en duurt tot 22:00.

Ladies Night

De aula van het Calvijn Groene Hart aan de Haarspitswei zal weer gevuld worden met o.a. damesmode, accessoires, beauty, fashion en muzikale optredens. Voor de dames wordt er een modeshow gehouden en is het mogelijk om een metamorfose te ondergaan.

Een groot aantal in Barendrecht gevestigde bedrijven is te vinden op de Ladies Night. De hapjes en drankjes worden verzorgd door de Kookclub Calvijn.

Zie ook: Honderden dames naar Ladies Night Calvijn Groene Hart

Deelnemers

Vijfwinkel, Twist-it, L.E.S. Dameskleding, De Zoete Verleiding, ElkeDeco, Creaatje, Lief en Vrolijk, I Did It, o’Nail Nagelstudio Jenny Smit, Kapsalon Duet i.s.m. Angel of Beauty, Casa Happiness, Praktijk Stigter, Scents8ions, Weight Watchers, Shoeby, 2HUG, Het Rozenpakhuys, Botanicals, Optidee, Floating Memories, Sjaals & Tassen, Bandidas Fashion, De Ridder Wijnen, HIP & SJIEK Bijoux, Dijkxhoorn LingerieBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »