Onderdoorgang A29, Barendrecht

BARENDRECHT – Het bestuur van de lokale politieke partij Echt voor Barendrecht organiseert deze maand twee avonden om met inwoners in gesprek te gaan over actuele Barendrechtse onderwerpen: de onderdoorgang A29 en de centrumaanpak:


Echt voor Barendrecht gaat regelmatig in gesprek met inwoners over onderwerpen die spelen in de lokale samenleving. Het gaat dan vooral over onderwerpen waarover binnen afzienbare termijn politieke besluiten moeten worden genomen.

EVB verneemt graag hoe u tegen die onderwerpen aankijkt. Wellicht komen er tijdens de discussies goede ideeën en suggesties op tafel, die EVB mee kan nemen bij haar gedachtevorming.

Avonden

Er zullen op korte termijn twee avonden plaatsvinden.

  • Op woensdag 9 september is er een bewonersavond in De Waterpoort aan het Middeldijkerplein. Dan komen de onderwerpen ‘Aanpak centrum Carnisselande’ (Carnisse Veste, Middeldijkerplein, Havenhoofd) en ‘Onderdoorgang A29’ aan de orde.
  • Op woensdag 23 september is er een bewonersavond voor het gedeelte van Barendrecht ten oosten van de A29. Ook dan staat de ‘Onderdoorgang A29’ op de agenda en het onderwerp ‘Centrumplan’, waarbij ook de voorgenomen aanpak van Het Kruispunt wordt meegenomen. De locatie voor deze avond is het Dienstencentrum aan de Windsingel.

Beide avonden beginnen om 19.30 uur. De onderwerpen zullen worden ingeleid door fractieleden en/of wethouders van Echt voor Barendrecht. Wellicht een uitgelezen mogelijkheid voor u om eens mee te praten en mee te denken. U bent in elk geval van harte welkom. De koffie en thee staan klaar vanaf 19.15 uur!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »