- Advertentie (?) -

Live: Huldiging van de jeugdkampioenen in Barendrecht, kinderen krijgen een medaille voor hun sportieve prestaties (1 updates)

Vrijdag 11 januari 2019, 19:43:27Reageer via Facebook ()

Huldiging van de jeugdkampioenen in Barendrecht, kinderen krijgen een medaille voor hun sportieve prestaties. De huldiging is dit jaar in de aula van Calvijn Groene Hart (ipv sporthal de Driesprong)

Update, meer foto's: https://barendrechtnu.nl/nieuws/sport/29233/fotos-huldiging-van-sportieve-jeugdkampioenen-in-barendrecht

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 19:43:27, vrijdag 11 januari 2019

    Huldiging van de jeugdkampioenen in Barendrecht, kinderen krijgen een medaille voor hun sportieve prestaties. De huldiging is dit jaar in de aula van Calvijn Groene Hart (ipv sporthal de Driesprong) Update, meer foto's: https://barendrechtnu.nl/nieuws/sport/29233/fotos-huldiging-van-sportieve-jeugdkampioenen-in-barendrecht

Reageren op: Huldiging van de jeugdkampioenen in Barendrecht, kinderen krijgen een medaille voor hun sportieve prestaties ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de Woninginbraken kaart. Hier blijf je op de hoogte over woninginbraken en pogingen daartoe in Barendrecht.