45km/h autootje klapt op boom en belandt in sloot langs Achterzeedijk

BARENDRECHT – [Foto’s] De hulpdiensten rukten vanavond (Vrijdag 29 mei 2015) rond kwart voor zeven groots uit voor een melding van een voertuig te water aan de Achterzeedijk. Politie, ambulance en meerdere brandweervoertuigen gingen met spoed richting het incident ter hoogte van Thermen Barendrecht.

Slootje

Ter plaatse bleek de bestuurder al uit de auto, de man had zich zo’n 300 meter verderop gemeld bij de Thermen. De 112-melding werd gemaakt door een omstander die de verlaten auto vervolgens in het slootje aantrof. In de auto zat naast de bestuurder nog een tweede persoon.

Boom

Het lijkt erop dat het 45km/h autootje eerst tegen de boom is geklapt waarna deze de sloot in is gegleden. De brandweer heeft in en onder voertuig gecontroleerd of hier nog personen waren, dit was niet het geval. Kort hierop kon de brandweer inpakken en vertrekken. Een berger zal de auto uit de sloot halen.

Update: Rook

De brandweer is om acht uur vanavond (Vrijdag 29 mei 2015) opnieuw met spoed uitgerukt naar de Achterzeedijk. De brandweerlieden kregen de melding ‘voertuigbrand’, het bleek echter slechts te gaan om de accu waar rook vanaf kwam. De brandweer heeft deze verwijderd waarna de auto op het bergingsvoertuig kon worden geladen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »