Aanrijding fiets en auto op de Kilweg in Barendrecht

Vanmiddag om 10 over 3 is er melding gemaakt van een aanrijding met letsel op de Kilweg. De ambulance was snel ter plaatse en heeft een fietser behandeld in de ambulance. Het slachtoffer reed op zijn fiets op het Kilpad (fietspad naast de Kilweg) en is daarbij is botsing gekomen met een auto. Hoe het ongeval heeft plaatsgevonden is niet duidelijk, maar de auto reed ook op het Kilpad. Uiteindelijk is ook de politie nog ter plaatse geweest. Deze hebben wat papierwerk verricht voor het slachtoffer en de automobilist.

De aanwezige agente heeft op straffe van arrestatie iedereen die aanwezig was gevorderd om te vertrekken. Dit is mogelijk in strijd met de vrijheid van nieuwsgaring (op de openbare weg). We hebben hierover vragen uitstaan bij de politie Rotterdam-Rijnmond. De politie heeft nota bene zelf het persbericht de wereld ingestuurd dat er een aanrijding met letsel had plaatsgevonden, dan kun je verwachten dat daar fotografen op af komen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »