Ferrari botst tegen tunnelwanden aan de Boezemweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Rond het middaguur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Boezemweg. Een auto liep flink wat schade op toen deze de tunnel onder spoor door reed.

De prijzige auto in de prak was voor een aantal mensen reden om hun eigen auto even aan de kant te zetten en een kijkje te nemen. Een pijnlijk aanzicht voor deze toekijkende autoliefhebbers.

Ferrari

De auto, een Ferrari, kwam vanaf de Tuindersweg Barendrecht ingereden, maar bij het inrijden van de tunnel raakte hij de zijkant van de tunnelwand, waar de rode Ferrari kleur op is achtergebleven. Na de botsing met deze eerste wand reed de auto de andere weghelft op en botste daar tegen de andere wand, hier kwam de auto tot stilstand. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Weg afgesloten

Door de klap zijn de airbags van de auto uitgeklapt, maar de man die achter het stuur zat raakte wonder boven wonder niet gewond. Rond kwart voor één vanmiddag (Zaterdag 11 april 2015) heeft een berger de auto meegenomen. De weg is nog langere tijd afgesloten geweest omdat een gespecialiseerd bedrijf het wegdek heeft moeten reinigen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »