Politieauto

BARENDRECHT – Politieagenten hielden gisteravond (Zondag 14 december 2014) een vrouw aan. Zij wordt verdacht van het mishandelen van een 30-jarige inwoner van Maassluis. Het incident vond gisteren (Zondag 14 december 2014) rond half elf ‘s avonds plaats aan de Van der Vormhaven.

Bebloed bovenlijf

Rond half elf kreeg de politie de melding dat er een persoon was mishandeld op de Van der Vormhaven. Agenten gingen hier direct naartoe. Op de genoemde locatie troffen zij een lichtgewonde man. Hij had een bebloed bovenlijf. Het slachtoffer zat naast een vernielde auto en gaf aan dat hij gestoken was door een bekende.

19-jarige verdachte

Getuigen gaven aan dat de dader een woning aan de Van der Vormhaven ingegaan was. Agenten gingen de woning binnen. Hier troffen ze de 19-jarige verdachte. Zij is aangehouden en naar een politiebureau gebracht. Hier is ze ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek.

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen. Een ambulance kwam hiervoor met spoed ter plaatse.

« | »