Archief: Politie en ambulance op de Kilweg in Barendrecht

BARENDRECHT – Politieagent Piet Kats, ter plaatse bij een ongeval op de Middeldijk in Barendrecht, kreeg hier wel een erg opvallend verzoek van een automobilist. Even na acht uur vanochtend (Vrijdag 17 oktober 2014) werd een ambulance met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Middeldijk ter hoogte van het fietspad naar de Vrouwenpolder.

Over de kop

Een jongen was hier midden op de Middeldijk met zijn fiets ten val gekomen. Waarschijnlijk is er iets tussen zijn spaken gekomen waardoor hij met fiets en al over de kop vloog. Achteraf gezien hield hij er alleen een stevige bult aan over, maar na de val was de jongen nog erg verward. De politie besloot dus de weg af te sluiten om het ambulancepersoneel de jongen te laten verzorgen.

Opzijschuiven

Een ongeduldige automobilist die hierdoor niet verder kon rijden had een opvallend verzoek voor de aanwezige agent: Of hij de jongen niet even opzij kon schuiven zodat hij er met zijn auto langs kon.  Uiteraard is hier geen gehoor aan gegeven en moest de automobilist gewoon omrijden.

« | »