Tuinhuisje in brand aan de Mandolinehof in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De brandweer en politie zijn vandaag (Maandag 18 augustus 2014) vlak na het middaguur gealarmeerd voor een melding van een gebouwbrand aan de Mandolinehof. Twee brandweervoertuigen uit Barendrecht en een ladderauto uit Rotterdam kwamen met spoed ter plaatse.

Bij de betreffende woning aan de Mandolinehof bleek er sprake van brand in een tuinhuisje. Bij aankomst van de brandweer was het vuur inmiddels uitslaand. Het brandje is geblust waarna het huisje is gecontroleerd door de brandweer. Hierbij zijn op het dak warmtemetingen uitgevoerd en enkele (verbrandde) spullen uit de schuur gehaald.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Er is niemand gewond geraakt. De brandweer heeft het incident met één tankautospuit kunnen afhandelen.
Video: BarendrechtNieuws, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Ingezonden foto's, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »