Vrouw klapt op voorruit van auto aan de Hamburg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De hulpdiensten werden vanmiddag (Zondag 3 augustus 2014) om vier uur gealarmeerd voor een ongeval aan de Hamburg/Bergen in Barendrecht. De kruising van deze straten ligt op zo’n 100 meter afstand van de ambulancepost Barendrecht.

Voorruit

Een vrouw reed op haar fiets op het fietspad langs de Breslau. Ter hoogte van de bouwmarkt en het zwembad kruist dit fietspad de Hamburg/Bergen. Een automobiliste is hier door onbekende oorzaak met de fietsster in botsing gekomen. De vrouw op de fiets is hierbij met een flinke klap tegen de voorkant van de auto aangekomen. In de voorruit was een afdruk van de klap zichtbaar.

Omstanders hebben de vrouw eerste hulp geboden. De vrouw is snel daarna door het ambulancepersoneel behandeld aan haar letsel. Ze is even later overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft met de bestuurster van de auto gesproken. Voor zover bekend heeft de politie geen getuigen kunnen vinden/spreken over het betreffende ongeval.

Onderzoek

Enkele extra politiemensen zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor is het korte stukje weg tussen de Hamburg en Bergen afgesloten geweest.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »