Verwarde man na aanhouding met handboeien om in sloot gesprongen aan de Taxushout

BARENDRECHT – De politie maakte vanavond (Zaterdag 25 juni 2022) rond half tien een melding van een ongeval aan de Taxushout in Barendrecht. Buurtbewoners hadden daarvoor melding gemaakt van een man die al enige tijd in een raar ‘geparkeerde’ auto aan de Taxushout zat. De koplampen waren kapot, de auto stond scheef en de ramen waren beslagen.

Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen bij de auto een verwarde man aan. De man stond te schreeuwen en was druk met zijn armen aan het zwaaien. Hij is daarop rustig benaderd door de politie en op enig moment door meerdere agenten vastgepakt en onder controle gebracht, hij is op de stoep gezet en bleef daar rustig zitten. Ambulancepersoneel heeft de man gecontroleerd, alsook gekeken wat er in zijn voertuig ligt.

Sloot in gesprongen

Vervolgens is om kwart over tien ‘s avonds de brandweer met spoed gealarmeerd voor een persoon te water aan de Taxushout: de verwarde man bleek, met zijn handboeien om, de sloot in te zijn gesprongen. De man is uit de sloot gehaald en aangehouden.

« | »