Vier gewonden bij auto-ongeluk op Zuidersingel, voertuigen in beslag genomen voor nader onderzoek

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Donderdag 24 februari 2022) rond 19:00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden aan de Zuidersingel in Barendrecht. Op de weg ter hoogte van het Grevelingenmeer raakten twee personenauto’s met elkaar in botsing. Politie, meerdere ambulances en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse.

De traumahelikopter landde in het Riederpark en bij het incident werden drie ambulances ingezet. In de éne auto zaten naast de man die het voertuig bestuurde nog twee personen. Ze raakten alle drie lichtgewond door de aanrijding, zo meldt de politie. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis. In de andere auto zat alleen de bestuurder, deze vrouw is ook gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe de aanrijding precies heeft kunnen gebeuren, wordt onderzocht door de verkeersongevallenanalisten van de politie“, aldus een woordvoerder van de politie. Een politie takelvoertuig is na onderzoek naar de Zuidersingel gekomen om beide voertuigen mee te nemen. De personenauto’s zijn in beslag genomen ten behoeve van het verdere onderzoek. Of er verdenkingen zijn van een strafbaar feit, meldt de politie niet. Er is gisteravond (Donderdag 24 februari 2022) in ieder geval niemand aangehouden.

Foto’s, ingezonden: Björn en  A. Zeeuw (en onderstaande Twitter foto: Fabio)
Fotograaf: Ingezonden, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »