Automobilist klapt op afvalcontainer aan de Waddenring

BARENDRECHT – Een automobilist is gistermiddag (Dinsdag 11 januari 2022) met een behoorlijke snelheid tegen een restafvalcontainer aan de Waddenring gebotst. Het voertuig kwam vanaf de oprit van een woning waar het naar verluidt over een korte afstand ongecontroleerd accelereerde naar hoge snelheid, mogelijk als gevolg van een technische storing. De elektrische auto raakte vervolgens het hekwerk van de woning en klapte daarna op de restafvalcontainer aan de overkant van de weg.

Door de klap is het bovengrondse deel van de container volledig kapot gegaan door de klap. BAR Afvalbeheer heeft de verfrommelde afvalcontainer gisteravond (Dinsdag 11 januari 2022) weggehaald. Voor de bewoners is een tijdelijke (volledig bovengrondse) restafvalcontainer geplaatst.

Een autobergingsbedrijf is ter plaatse geweest om een eveneens beschadigd geraakte auto mee te nemen die naast de container geparkeerd stond. Of/wat voor schade de elektrische Audi zelf door de klap met de afvalcontainer heeft opgelopen is niet bekend.

« | »