Politieauto in het centrum van Barendrecht

BARENDRECHT – De politie is een onderzoek gestart naar een poging woningoverval aan de Grondmolen in Barendrecht. De recherche kan de hulp van getuigen en/of beelden uit de omgeving van de Grondmolen goed gebruiken.

Rond half een vannacht (Woensdag 6 oktober 2021) ging een alarm af bij de woning, waarna de politie werd ingeschakeld. Uit het verhaal van het slachtoffer bleek dat een man, mogelijk met hulp van een andere man, zijn woning probeerde binnen te dringen. Doordat hij het alarm aanzette, schrokken de mannen en gingen ze er vandoor. Daarbij zijn ze met een auto weggereden, die later in de wijk werd teruggevonden. De bewoner raakte gewond aan zijn hoofd en is nagekeken door de ambulance.

Buurtonderzoek

Er is direct een onderzoek gestart, dat vandaag (Woensdag 6 oktober 2021) verder zal gaan met onder meer buurtonderzoek, het horen van getuigen en bekijken of er camerabeelden beschikbaar zijn uit de omgeving. Heeft u informatie dat het onderzoek verder kan helpen? Laat dat dan weten, bel met 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Anoniem tippen kan ook online, via de website van meld misdaad anoniem.





« | »