Politieauto

BARENDRECHT – Gisteravond (Woensdag 8 september 2021) om 23:20 uur is de brandweer met spoed gealarmeerd voor een autobrand aan het Veersemeer in Barendrecht. De auto is in vlammen opgegaan, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

De Forensische Opsporing van de politie heeft onderzoek gedaan naar de brand: “Brandstichting wordt naar aanleiding van dit onderzoek niet uitgesloten.” De auto stond op de oprit van een woning waar afgelopen zondag op maandagnacht, met vermoedelijk een vuurwapen, op is geschoten.

De politie onderzoekt de eventuele samenhang tussen beide incidenten. Agenten hebben inmiddels twee keer een buurtonderzoek ingesteld, zowel na de beschieting alsook vanochtend (Donderdag 9 september 2021) na de brand van afgelopen nacht. “De politie is nog steeds opzoek naar getuigen, of beelden die kunnen helpen bij het oplossen van deze incidenten“, aldus de politiewoordvoerder. De politie is telefonisch bereikbaar via 0900-8844, anoniem tips doorgeven kan via ‘Meld Misdaad Anoniem’ via telefoonnummer  0800-7000.

« | »