15-jarige veroorzaakt brommobiel ongeval op Buitenlandse Baan, 15-jarige bijrijder gewond

BARENDRECHT – [Foto’s] Even voor acht uur vanavond (Vrijdag 4 juni 2021) heeft op de Buitenlandse Baan in Barendrecht een ongeval plaatsgevonden. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De politiehelikoper kwam ook op de melding af en vloog enkele minuten rond boven het incident.

Op de Buitenlandse Baan, tussen de rotonde bij de 2e Barendrechtseweg en de Lindehoevelaan, was een brommobiel autootje van de weg geraakt, op zijn kant/op zijn kop gerold en op het naastgelegen fietspad tot stilstand gekomen. Het voertuig raakte zwaar beschadigd, het fietspad lag bezaaid met glas.

Gewond

In het voertuig zaten volgens de politie twee jongens van 15 jaar. De bijrijder is gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder is door de politie meegenomen voor een gesprek met zijn ouders thuis. Hij is minderjarig en heeft geen rijbewijs. Ze hebben het voertuig zelf moeten afvoeren. Rond 21:00 uur is de brommobiel op een aanhanger geduwd en meegenomen.

De gemeente Barendrecht is eveneens ter plaatse gekomen en heeft een reinigingsbedrijf ingeschakeld om het oliespoor op het fietspad op te ruimen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »