Politiehelikopter boven Hoefslag werd ingezet bij achtervolging van motorrijder

BARENDRECHT – [Foto’s] De politiehelikoper heeft gisteravond (Maandag 29 maart 2021) rond 21:00 uur boven (o.a.) de Paddewei rondgevlogen nadat ze een motorrijder vanaf de snelweg had gevolgd, zo laat de politie vandaag (Dinsdag 30 maart 2021) weten. De politie startte met meerdere agenten, te voet, in auto’s en op de fiets, een zoekactie in de buurt van de Hoefslag, Jaagpad en Klaproos. Ook een hondengeleider van de politie kwam ter plaatse.

De achtervolging begon gisteravond (Maandag 29 maart 2021) in Hoogvliet. Agenten zagen daar een man op een motor rijden waarvan zijn rijstijl het vermoedden gaf dat hij geen rijbewijs had. Op dat moment was de politiehelikoper al in de buurt en sloot deze zich aan bij de achtervolging.

Zoeken

De motor reed vanaf Hoogvliet naar Barendrecht waarna agenten een onderzoek hebben ingesteld bij een woning waar de man naar binnen zou zijn gegaan. De politie heeft de wijk doorzocht alsook bij de woning gezocht. Opvallend was wel dat in de betreffende woning beneden de TV en het licht aan stonden in de woonkamer, op de eerste verdieping de ramen op een kier stonden, maar werd er niet open gedaan. Iets na 21:30 uur is de (zichtbare) zoekactie afgebroken. De man is niet meer aangetroffen, er is geen aanhouding verricht.
Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »