Auto opengebroken in parkeergarage AH Middenbaan, slachtoffer zoekt man die mogelijk getuige was

BARENDRECHT – Gisteravond (Maandag 15 februari 2021) rond 18:00 uur hebben twee personen een auto opengebroken in de parkeergarage onder de Albert Heijn aan de Middenbaan. De ruit van de geparkeerde auto werd ingeslagen en spullen werden weggenomen.

Twee verdachten konden diezelfde avond nog worden aangehouden. Vanwege de bewijslast is het slachtoffer van de inbraak op zoek naar een getuige, die hij kort na de inbraak al had gesproken, maar geen contactgegevens heeft uitgewisseld.

Getuige

Toen het slachtoffer gisteravond (Maandag 15 februari 2021) terug kwam bij zijn geparkeerde auto bleek de ruit te zijn ingeslagen. Een man van middelbare leeftijd meldde zich bij het slachtoffer met een signalement van twee mogelijke daders. Het bleek toen te gaan om een summier signalement, maar nu er daadwerkelijk twee personen zijn aangehouden is het voor de bewijslast van belang om een exacter signalement over de daders van de getuige te ontvangen.

Bent/kent u de getuige uit bovenstaand verhaal óf heeft u rond 18:00 uur mogelijk (ook) een verdacht donkerkleurig voertuig (vermoedelijk een oud model zwarte Mercedes) zien rondrijden bij de parkeergarage? Dan komt het slachtoffer van de inbraak graag met u in contact. Stuur uw bericht naar BarendrechtNU om in contact te worden gebracht met het slachtoffer.

« | »