Fietspad Henry Dunantlaan richting Kooiwalbos (tunnel A15)

BARENDRECHT – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die gisteravond (Dinsdag 3 december 2019) (dinsdag 3 december) rond half negen plaatsvond bij het tunneltje onder de A15 ter hoogte van de Henry Dunantlaan in Barendrecht (fietspad vanaf Boerhaavelaan richting Kooiwalbos).

Het 16-jarige slachtoffer reed op zijn fiets door het tunneltje vanuit Barendrecht richting Rotterdam toen hij bij de uitgang door drie mannen die uit de bosjes kwamen van zijn fiets getrokken werd. Het slachtoffer werd geschopt, geslagen en met grof geweld van zijn telefoon en airpods beroofd.

Opsporing

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Tijdens het voorval heeft het slachtoffer mensen langs horen fietsen. Ook stopte na het voorval een scooter die nog achter de daders is aangereden. Bent u rond 20.30 uur in de buurt van het tunneltje geweest dan heeft u mogelijk informatie die waardevol kan zijn in het opsporingsonderzoek.

Neem contact op met de politie via de Opsporingstiplijn: 0800-6070 of vul het tipformulier op de website van de politie in. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Foto: Google Streetview





« | »