Vrouw loopt hoofdletsel op bij aanrijding met auto aan het Jaagpad / 2e Barendrechtseweg (rotonde) in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Om kwart over twaalf vanmiddag (Vrijdag 21 februari 2014) zijn politie en ambulance met spoed gealarmeerd voor een incident aan het Jaagpad in Barendrecht.

Op de rotonde aan het Jaagpad (ter hoogte van de 2e Barendrechtseweg) bleek een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een auto en fietsster. De fietsster is bij het oversteken, via het fietspad rond de rotonde, geschept door de auto en op de motorkap geklapt. De vrouw heeft door de aanrijding hoofdletsel opgelopen en lag bij aankomst van de hulpdiensten met een bebloed voorhoofd naast de auto.

Ambulancepersoneel heeft de vrouw behandeld aan haar verwondingen. Ze is kort hierop naar de spoedeisende hulp van het Maasstad Ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft met getuigen gesproken en heeft foto’s gemaakt om de situatie vast te leggen. De auto heeft schade opgelopen door de klap op de motorkap, de fiets had een verbogen voorwiel. Verkeer (auto’s en fietsers) rond de rotonde 2e Barendrechtseweg / Buitenlandsebaan / Jaagpad is korte tijd verstoord geweest in verband met de hulpverlening.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »