Politieauto in het centrum van Barendrecht

BARENDRECHT – Drie maaltijdbezorgers en een pizzeria werden afgelopen weekend overvallen op verschillende plekken in de regio Rotterdam. In alle gevallen gebruikten de daders een mes. De politie gaat er niet van uit dat het om dezelfde daders gaat, maar ziet het wel als een ‘wake-up call’ dat de donkere dagen weer beginnen.

Overval

Een bezorger fietste zondag 3 november even voor zes uur ’s avonds over de Walmolen in Barendrecht, terug naar de zaak, toen hij een scooter aan hoorde komen. Op de scooter zaten twee jonge mannen die naast het slachtoffer kwamen rijden

De passagier op de scooter had een mes in zijn hand en vroeg om geld. De bezorger gaf de portemonnee aan de man achterop de scooter. Ondertussen waren zij bij de Torenmolen aangekomen en zag het slachtoffer een man staan. Hij reed snel naar deze man toe voor hulp en op dat moment reden de daders weg.

De politie heeft geen verder signalement van de daders vermeld.

Heeft u informatie?

Heeft u informatie over de overval, bel dan met het Regionaal Overvallen Team op 0900-8844 of laat uw tip achter op www.politie.nl. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000 of laat uw informatie achter op www.meldmisdaadanoniem.nl.

« | »