Lesauto in de kreukels bij aanrijding met vrachtwagen op de Dierensteinweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Even voor half twee vanmiddag (Vrijdag 25 oktober 2019) werden politie en ambulance opgeroepen voor een aanrijding met letsel bij de op/afrit van de A15 bij de Dierensteinweg/IJsselmondse Randweg. Verkeer vanaf de A15 kon enige tijd niet de afslag richting de IJsselmondse Randweg nemen in verband met de afhandeling van het ongeval.

Op het kruispunt voor de op/afrit was een vrachtwagen tegen de zijkant van een lesauto aangereden. De zijkant van de lesauto liep hierbij veel schade op. De lesauto reed richting de IJsselmondse Randweg, de vrachtauto kwam vanaf de Veren Ambachtseweg.

Een inzittende van de lesauto is in de ambulance gecontroleerd op eventueel letsel, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Voor de beschadigde lesauto is een bergingsvoertuig ter plaatse gekomen. De politie en Rijkswaterstaat hebben het wegdek schoongemaakt waarna de weg weer is vrijgegeven.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »