Man gewond bij aanrijding met auto aan het Bartokplantsoen in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Wegmisbruikers] Vanavond (Maandag 13 januari 2014) om tien over half negen zijn politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een melding van een aanrijding aan het Bartokplantsoen. Volgens de melding was er sprake van een aanrijding tussen een auto en voetganger.

Ter plaatse bleek een oudere man te zijn aangereden nadat een jongeman vanaf de Brahmsstraat het Bartokplantsoen in wilde rijden. De oudere man stond nog op eigen benen, maar moest op een auto leunen. Ambulancepersoneel heeft de man op de brancard gelegd en behandeld in de ambulance. Eerste hulp ontving de man van een behulpzame omstander. De gewonde man is later, nadat ook zijn vrouw aanwezig was, naar het ziekenhuis overgebracht.

Wegmisbruikers

De aanwezige politie was in gezelschap van een cameraploeg(je) van het SBS6 TV-programma Wegmisbruikers. De twee SBS6 medewerkers reden mee in een onopvallende auto van de verkeerspolitie en pikte de melding toevallig op toen ze op de A29 bij Barendrecht reden. Ze zijn direct op de melding afgegaan. Wanneer en of de beelden te zien zullen zijn op TV is niet bekend.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »