Automobilist gewond geraakt bij aanrijding tegen boom langs Sweelincklaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Een automobilist is vanavond (Donderdag 22 maart 2018) rond half zeven gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding op de Sweelincklaan. Een auto raakte van de weg, klapte tegen een boom en kwam op het fietspad tot stilstand. De auto raakte zwaar beschadigd aan de voorzijde, alle airbags klapten uit door de botsing.

De jonge boom is nog niet zo lang geleden geplaatst (vorige boom was eerder al omver gereden), maar is door het ongeval ook door midden geknakt.

Aanrijding

Omstanders zijn de bestuurder te hulp geschoten en hebben de hulpdiensten gebeld. Volgens een omstander wilde de bestuurder dit niet. De man liep echter met een bebloed gezicht rond zijn auto.

Toen ambulancepersoneel eenmaal ter plaatse was moesten ze nog enige (dwingende) moeite doen om de man op de brancard te krijgen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger is ter plaatse gekomen om het beschadigde voertuig af te voeren.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »