Politieauto

BARENDRECHT – [Update] Op maandag 28 oktober heeft de politie twee personen aangehouden naar aanleiding van een inbraak in een auto en het bij zich hebben van inbrekerswerktuigen.

De politie kreeg de melding dat er meerdere personen de voortuinen van woningen afstruinden. Vervolgens werden twee personen aangetroffen en zijn deze aangehouden.

De politie is verder op zoek naar getuigen die mogelijk in de nacht van zondag 27 oktober op maandag 28 oktober iets gezien hebben in de wijk Vrijenburg of Vrijhoekakker. De verdachte personen reden met een personenauto die is voorzien van een buitenlandse kentekenplaat. De auto is nog niet gevonden en de politie wil graag weten waar de auto staat. Daarnaast is de politie op zoek naar een stuur en andere onderdelen van een personenauto.

Heeft u iets gezien of wilt u iets melden over het betrokken incident, dan kunt u contact opnemen met 0900-8844.

Update – Auto-inbraak aan 1e Barendrechtseweg

Maandagochtend zijn twee mannen op heterdaad betrapt na een inbraak in een auto in Barendrecht. De politie is nog op zoek naar een gedeelte van de buit, waaronder het stuur van de auto.

Rond 4.00 uur belt een bewoner van de 1e Barendrechtseweg dat in zijn auto wordt ingebroken. Verschillende eenheden van de politie gaan direct met auto en fiets de wijk door. Op de Rozenhout zien zij twee mannen die voldoen aan het signalement. Zij blijken in het bezit van diverse inbrekerswerktuigen. De 18-jarige en 21-jarige man, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats worden aangehouden.

De mannen hadden ten tijde van de aanhouding niet alle gestolen goederen meer bij zich. Mogelijk hebben zij deze in de omgeving weggegooid. Treft u in de omgeving 1e Barendrechtseweg of Rozenhout goederen aan die daar niet horen, vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Mogelijk hebben de mannen in meer auto’s ingebroken of geprobeerd in te breken. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u aangifte te doen.

« | »