Oproep: 16-jarige op brommer in botsing met fietsers, betrokken kinderen rijden door

BARENDRECHT – Een 16-jarig meisje is aan het eind van de middag gewond geraakt bij een aanrijding op de Dierensteinweg. Het meisje kwam in botsing met een jongetje van rond de 12 jaar die op zijn fiets reed. De jongen was samen met 3 anderen en is na het ongeval doorgereden. De moeder van het slachtoffer wil graag in contact komen met de jongen.

Het ongeval vond rond 17:45 uur vanavond (Maandag 14 augustus 2017) plaats op het viaduct van de Dierensteinweg. Het meisje liep verwondingen op aan arm en been: “Gelukkig goed afgelopen maar haar scooter heeft schade opgelopen“,aldus de moeder. De scooter raakte echter ook beschadigd.

Oproep

Naast de 4 jongens wordt er ook gezocht naar een oudere man die het ongeval zeer waarschijnlijk heeft gezien. Hij reed, net als het meisje, vanaf het viaduct richting sportpark de Bongerd: “Op het moment dat het gebeurde reed een oudere man (kalend) voorbij.” Het gebeurde op de helling omhoog vanaf het Beren restaurant.

Getuigen en/of (ouders van) betrokkenen kunnen contact opnemen met BarendrechtNU zodat ze in contact kunnen worden gebracht met (ouders van) het meisje.

« | »