Ravage door inbraak bij kinderboerderij De Kleine duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Dieven hebben vannacht (Maandag 16 september 2013) ingebroken bij kinderboerderij De Kleine duiker aan de 3e Barendrechtseweg. Medewerkers van de boerderij troffen vanochtend (Maandag 16 september 2013) de ravage van de inbraak aan.

In het hoofdgebouw op het terrein zijn ramen en deuren op brute wijze kapot gemaakt. Eenmaal binnen zijn de inbrekers ook alles behalve voorzichtig te werk gegaan getuige de foto’s. De inbrekers hebben een kluis opengebroken en hier waardevolle bezittingen uit meegenomen. Onder andere stukken duur (elektrisch) gereedschap en contante hoeveelheden geld zijn hierbij buitgemaakt. De totale schade van de inbraak wordt geschat op grofweg €20.000.

Het vermoeden bestaat dat de inbrekers een aanwezige kruiwagen hebben gebruikt om de gestolen goederen te vervoeren richting de Derde Barendrechtseweg. Vanaf hier zouden ze verder kunnen zijn gevlucht. De dieren die op het terrein staan zijn verder met rust gelaten.

Heeft u afgelopen nacht (zondag 15 september op maandag 16 september) mogelijk iets verdachts gezien op of rond het terrein van De Kleine duiker? Neem dan contact op met de politie en vermeld dat het gaat om de inbraak bij De Kleine duiker in Barendrecht.
Fotograaf: De Kleine duiker, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »