Wateroverlast in woning aan de Mozartstraat in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] De brandweer werd vanochtend (Donderdag 15 augustus 2013) om half negen opgeroepen voor een melding van wateroverlast. De brandweer is met gepaste spoed naar de melding aan de Mozartstraat gegaan.

Ter plaatse heeft de brandweer een woning aangetroffen die last had van waterlekkage uit o.a. het plafond. Hierop is in een bovengelegen woning, waar het water vandaan kwam, een deur opengebroken door de brandweer. In de ruimte trof de brandweer een persoon aan. Een ambulance is daarvoor met spoed naar het incident opgeroepen. De vrouw is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. Er zou in de woning een laag water van zo’n 5 tot 10 centimeter hebben gestaan. De oorzaak van de wateroverlast is onbekend.

De politie is met spoed ter plaatse gekomen om te assisteren en om de andere bewoners te helpen met de enorme waterschade. Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en de verhuurder van de woning zijn ook ingeschakeld. De brandweer is langere tijd bezig geweest om met speciale ‘waterstofzuigers’ de woning leeg te pompen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »