Lange files in avondspits door aanrijding op A29 bij Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Automobilisten op de A29 en A15 kwamen gisteren (Donderdag 16 maart 2017) bij Barendrecht tegen het eind van de avondspits terecht in een lange file. Op de A29 ter hoogte van de IKEA vond rond kwart voor zes een aanrijding plaats. Voor zover bekend raakte niemand gewond, ook de hond die in het schadevoertuig zat kwam met de schrik vrij.

Vanwege glas op het wegdek en een auto die verkeerd om op de weg stond, werden drie rijstroken afgesloten. Het verkeer richting het zuiden kon het ongeval over 1 rijbaan passeren, deze opstopping veroorzaakte een lange file tot ver op de A15 in beide richtingen.

Berging

Politie en Rijkswaterstaat hebben het incident zo snel mogelijk afgehandeld: het schadevoertuig werd naar de vluchtstrook gehaald en door een berger meegenomen. Een tweede auto kon op eigen kracht verder. Om tien voor half zeven werden alle rijstroken weer vrijgegeven.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »