Twee gewonden bij aanrijding bestelbus/personenauto op de Kilweg

BARENDRECHT – [Foto’s] Bij een aanrijding op de Kilweg zijn vanavond (Donderdag 9 maart 2017) twee personen gewond geraakt. Een bestelbus en een personenauto kwamen met elkaar in botsing op het kruispunt voor de oprit A29 richting Rotterdam.

Politie, ambulances en brandweer werden gealarmeerd vanwege een mogelijke beknelling, hiervan bleek geen sprake. Wel zijn twee personen met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanrijding

Op de Kilweg kwam de grote bestelbus met de voorzijde tegen de linker voorzijde van de (hybride) personenauto in botsing. De bestelbus reed vanuit het centrum richting Carnisselande. Op de kruising is de personenauto geraakt waarna deze op de afrit van de A29 na de klap tot stilstand is gekomen. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Het kruispunt is langere tijd gedeeltelijk afgesloten geweest vanwege het bergen van de voertuigen en het opruimen van het wegdek (o.a. olie). De politie en Rijkswaterstaat hebben met hulp van vrijwillige verkeersregelaars het autoverkeer om het ongeval geleid. Verkeer vanuit Carnisselande kon niet direct de oprit A29 (richting Rotterdam) op en moest keren bij de Middelweg.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »