Politieauto

BARENDRECHT – Even voor elf uur gisteravond (Donderdag 25 juli 2013) werd de brandweer met spoed opgeroepen voor een brand in een voertuig aan de Dierensteinweg. In de minuten na deze eerste melding werden er ook nog twee ambulances naar het incident opgeroepen.

Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een aanrijding waarbij meerdere voertuigen waren betrokken. Er was door een behulpzame omstander rookvorming waargenomen bij de motor van één van de auto’s. De brandweer is hiervoor ter plaatse gekomen, maar er bleek toch geen sprake van brand in de motor. Mogelijk werd deze rook veroorzaakt door een vloeistof.

De auto waar rook uit kwam, een Jaguar, is samen met een ander voertuig bij de botsing tegen de vangrail langs de weg tot stilstand gekomen. Een derde auto kwam stil te staan op de andere weghelft. Twee inzittenden van de voertuigen zijn bij het ongeluk gewond geraakt. Omstanders hebben eerste hulp verleend door de hulpdiensten te alarmeren en de slachtoffers direct te helpen. De politie en het ambulancepersoneel hebben eenmaal ter plaatse de hulpverlening overgenomen. Het is niet bekend of de slachtoffers met letsel zijn afgevoerd naar het ziekenhuis.

Via: Eén van de behulpzame omstanders die eerste hulp heeft verleend aan de slachtoffers.

« | »