Bestelbusje omgeslagen op fly-over A15 naar A29, file op A15

BARENDRECHT – Op de A15 rond Barendrecht hebben vanochtend (Donderdag 19 januari 2017) meerdere ongevallen plaatsgevonden, hierdoor staat er file tussen Ridderkerk en Rhoon. Het eerste ongeval vond plaats bij Rhoon, hierdoor ontstond de file. Het afgelopen uur hebben er vervolgens nog 3 aanrijdingen plaatsgevonden op de A15 bij Barendrecht ter hoogte van knooppunt Vaanplein.

Rond 7:30 werden er drie rijstroken afgesloten vanwege een aanrijding net na het Vaanplein. Hier was een vrachtwagen bij betrokken. De politie liet weten dat bestuurders massaal de rode kruizen negeerden. Kentekens zijn genoteerd en de overtreders kunnen een boete verwachten

Omgeslagen

Op de verbindingsweg van de A15 naar de A29 heeft rond 7:45 opnieuw een ongeval plaatsgevonden. Een bestelbusje is op de fly-over op knooppunt Vaanplein omgeslagen. Een berger heeft rond 8:10 uur de auto weer op zijn wielen gezet en afgevoerd. De weg is nog afgesloten, verkeer richting de A29 moet doorrijden tot de volgende afrit van de A15 en omkeren. Rijkswaterstaat gaat zorgen dat het wegdek wordt gereinigd en gestrooid.

Om 7:50 werd er melding gemaakt van een aanrijding net voor het Vaanplein, details hierover zijn nog niet bekend.

Foto’s

« | »