Ongeluk op ongeluk en vuurwapen ontdekt in berm bij aanrijding A15 (Foto: @WIS_Mike)

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmorgen vroeg botsten er drie auto’s op elkaar op de A15 bij Barendrecht. Er raakten vier personen gewond. Politie, brandweer, ambulance en de traumahelikopter kwamen met spoed naar het incident.

Politiemensen vonden tijdens het afhandelen van het ongeval een vuurwapen in de berm. Dit heeft vrijwel zeker niets met het ongeluk te maken. De hondenbrigade heeft het wapen in beslag genomen.

Aanrijding

Vanmorgen rond 7.00 uur ontstond er een aanrijding tussen twee auto’s op de A15 bij Barendrecht. Toen de auto’s naar de kant werden gesleept, om het ongeluk veilig af te handelen, botste er nog een auto bovenop. Er raakten vier mensen gewond, van wie er drie naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Het ging om een man van 64 jaar uit Hoek van Holland, een vrouw van 71 uit Den Haag en een man van 54 uit Rijswijk. De vierde gewonde, een man van 40 jaar uit Den Haag, is ter plaatste behandeld aan zijn verwondingen. Allen zijn buiten levensgevaar.

Tijdens het afhandelen van het ongeval, vonden politieagenten een vuurwapen in de berm. Het was flink verroest en heeft er mogelijk al langere tijd gelegen. Het wapen wordt verder onderzocht.

File

Vanwege het ongeval heeft er lange tijd een file van zo’n 10 kilometer gestaan tussen Spijkenisse en Barendrecht (Smitshoek). Rond half tien kon de A15 weer volledig worden vrijgegeven.

Robin Minnaard reed langs de incidentlocatie vlak voordat het mis ging:

Foto’s

« | »