Lichte verwondingen bij aanrijding auto en scooter op de kruising Voordijk/Dudokdreef in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Om kwart over vijf vanmiddag (Maandag 8 juli 2013) werden de verschillende hulpdiensten opgeroepen naar de kruising van de Dudokdreef met de Voordijk (ter hoogte van de bushalte aan de Dorpsstraat). Een ambulance en de brandweer werden opgeroepen voor een mogelijke reanimatie. De brandweer werd één minuut later alweer direct afgemeld.

Ter plaatse bleek er geen sprake van een hartstilstand, maar er bleek wel een ongeluk te hebben plaatsgevonden. Op de kruising Dudokdreef/Voordijk zijn een auto en scooter met elkaar in botsing gekomen. De vrouw op de scooter is hierbij lichtgewond geraakt en ter controle afgevoerd naar het ziekenhuis.

Doordat de politie de gehele kruising had afgezet voor kort onderzoek, werd het verkeer flink verstoord. Meerdere bussen (lijn 184, RET) kwamen ‘vast’ te staan voor de afzetlinten van de politie. Nadat de politie enkele foto’s had gemaakt en het papierwerk met de betrokkenen had afgehandeld werd de weg weer vrijgegeven.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »