Weer gestolen fiets uit Barendrecht opgedoken in Rotterdam

BARENDRECHT – Vorige week dinsdagmiddag zijn er uit een voortuin aan de Noordersingel twee Cortina damesfietsen gestolen. Voor de eigenaar kwam er 2 dagen later echter (deels) goed nieuws: één van de gestolen fietsen was door een oplettende Rotterdammer onder verdachte omstandigheden aangetroffen.

Eigenaresse Patricia: “Hij vertrouwde het niet dat er al een dag een gloednieuwe fiets in het achterpad van de Karmestein in Rotterdam Zuid stond en heeft toen de fiets in zijn tuin gezet.

Controle bij Peter Terlouw

Na een controle bleek het inderdaad om de gestolen fiets van Patricia te gaan: “De volgende dag is deze bewoner met het framenummer naar de fietsenhandel gegaan waarvan er een sticker op de fiets zat, Peter Terlouw, en zo kwamen ze bij mij terecht en hadden wij de fiets van mijn dochter 2 dagen later gelukkig weer terug.” Patricia: “Wij zijn de bewoner zeer dankbaar!!

Andere gestolen fiets

Het goede nieuws was slechts van toepassing op één van de twee gestolen fietsen. Een grijze Cortina U5 damesfiets is nog niet terecht. “Hopelijk wordt deze alsnog terug gevonden“, aldus Patricia. Deze fiets werd (samen met de teruggevonden fiets) op dinsdag 13 september tussen 15:00 en 16:00 uur gestolen uit een voortuin aan de Noordersingel. Tips zijn welkom via nieuws [@] barendrechtnu.nl

Foto van de fiets die (nog) niet terecht is:

« | »