http://barendrechtnu.nl/incidenten/16080/in-sloot-geduwde-bouwkeet-uit-het-water-langs-de-distelvink-gevist

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen nacht is een bouwkeet, die geparkeerd stond aan de Distelvink, in de naastgelegen sloot geduwd. Bewoners hebben ‘s nachts een klap gehoord, maar ontdekte pas de volgende dag dat de bouwkeet in de sloot lag. De keet is nog een flink stuk verplaatst vanaf de parkeerplaats: keren, een holletje af en nog een keer keren, om vervolgens deels in de sloot te eindigen. Omwonenden denken dat baldadige jeugd de keet in de sloot heeft geduwd.

Bouwkeet uit sloot gehaald

Buurtbewoner Tom tipte BarendrechtNU over de situatie en heeft ook direct alle instanties geinformeerd: Politie, het betreffende bedrijf zelf, de brandweer, de gemeente, de woningbouwvereniging, etc. Niemand kon op zondag helpen of nam de telefoon op.

Het toeval wil echter dat een werknemer van De Goede Werken uit Barendrecht (een bekende van De Goede) de eerdere foto op BarendrechtNU zag en de keet herkende. Hij is samen met een collega ter plaatse gekomen om de bouwkeet met behulp van een graafmachine op het droge te slepen. Om acht uur vanavond (Zondag 18 september 2016) stond de keet dan ook weer op de kant.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »