Ramkraak op Mr Motoren aan de Van Het Hoffstraat

BARENDRECHT – Afgelopen nacht heeft er een ramkraak plaatsgevonden bij BMW motor dealer MR Motoren aan de Van Het Hoffstraat in Barendrecht. De ingang van het pand is vernield waarna er een motor is gestolen.

Het gestolen motorvoertuig heeft het kenteken MX-NN-69, zo laat de politie weten. Het betreft een gifgroen gekleurde sportmotor. De verdachten zijn nog spoorloos.

Pui geramd met gestolen auto

Rond 03.15 uur ’s nachts ramden vermoedelijk twee verdachten de voorpui van de zaak eruit met een auto die ruim een maand geleden was gestolen in Barendrecht. Volgens getuigen gingen ze er daarna vandoor in de richting van de Zeemanstraat: één op de gestolen motor en één op een scooter.

Een direct onderzoek in de omgeving leverde nog niks op. De politie kijkt camerabeelden uit en onderzoekt de diefstal verder. Het gaat om een opvallende gifgroene sportmotor.

Getuigen

Heeft u iets gehoord/gezien met betrekking tot de ramkraak of heeft u de gestolen motor gezien, dan komt de politie graag met u in contact: 0900-8844, of bij het zien van de gestolen motor: 112.

« | »