Aanrijding tussen twee auto's op de 1e Barendrechtseweg in Barendrecht

BARENDRECHT – Om kwart over één vanmiddag (Vrijdag 7 juni 2013) heeft de politie melding gemaakt van een aanrijding met letsel op de 1e Barendrechtseweg. Bij het ongeval waren twee personenauto’s betrokken. Een ambulance werd direct met spoed opgeroepen naar het ongeval.

Ter plaatse is er besloten om ook de brandweer op de roepen om te helpen bij een beknelling. De brandweer hoefde niemand te bevrijden, alle betrokkenen bleken hun voertuig al te hebben verlaten. Omdat er sprake was van meerdere slachtoffers is er enige tijd later nog een ambulance met spoed naar de locatie van het incident gekomen. Beide ambulances zijn vervolgens met een slachtoffer ter controle naar het ziekenhuis gegaan. Het is niet bekend wat voor letsel ze hierbij hebben opgelopen.

De verkeersdoorstroming op de 1e Barendrechtseweg is ten tijde van het ongeval verstoord geweest. Rond kwart over twee is de weg weer vrijgegeven.

Bron: Twitter Brandweer Barendrecht
Fotograaf: Ingezonden foto's, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »