PostNL bestelbusje klapt op boom in bocht van Sweelincklaan

BARENDRECHT – [Foto’s] De hulpdiensten werden vanavond (Maandag 25 april 2016) omstreeks kwart over zes gealarmeerd voor een melding van een ongeval aan de Middeldijk. Op de Sweelincklaan richting de Middeldijk bleek een eenzijdig ongeval plaats te hebben gevonden.

Op boom geklapt

Een bestelbusje was hier uit de bocht van de Sweelincklaan geraakt en met de bumper tegen een boom gebotst. Volgens de politie gaat het naar omstandigheden ‘ok’ met de bestuurder, hij is in de ambulance gecontroleerd op letsel. De ambulance werd eerder met spoed gealarmeerd.

De weg is korte tijd volledig afgesloten geweest. Momenteel is de politie nog aanwezig, zij wachten totdat het beschadigde voertuig is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Post

Het bestelbusje vervoerde zakken post en pakketpost van PostNL. Een grotere vrachtwagen van PostNL is ter plaatse gekomen. Een PostNL collega en de aanwezige agenten hebben de postzakken en pakketten overgeladen in de vrachtwagen.

Ingezonden foto’s o.a. door: @Dejonkies, Saskia en Bart Snelderwaard.
Fotograaf: Ingezonden, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »