Snelkraak bij juwelier Ettema op de Middenbaan

BARENDRECHT – Afgelopen nacht is er opnieuw ingebroken bij juwelier Ettema op de Middenbaan. Op de laatste dag van 2015 werd de juwelier ook al slachtoffer van een snelkraak. De juwelier: “Tot onze grote schrik is er vannacht (Dinsdag 12 april 2016) wederom ingebroken. Nu bij JEWLZ by Ettema. Wij moeten nog van de schrik bekomen en gaan morgen (Woensdag 13 april 2016) weer met frisse moed open.

Eén of meerdere inbrekers sloegen vannacht (Dinsdag 12 april 2016) rond 03:50 toe. Het rolluik aan de voorzijde van de winkel werd geforceerd en daarna een ruit. Vervolgens werden meerdere vitrines leeggehaald. De exacte buit is nog onbekend.

Onderzoek

De dader(s) zijn gevlogen en er is (nog) niemand aangehouden. De politie heeft de inbraak in onderzoek. Technisch rechercheurs van de Forensische Opsporing gaan ter plaatse om onderzoek uit te voeren. Hierbij worden ook eventuele camerabeelden veiliggesteld. Tips van getuigen die iets hebben gehoord of gezien zijn welkom bij de politie via telefoonnummer 0900 8844.

Foto: Onderzoek recherche na inbraak op 31 december 2015 (archief)

« | »